sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

RUOKA: Billys pan pizza (veggie)

Tänään pistäydyin Orimattilan S-marketissa hakemassa evästä töihin. Etsin jotain sopivan helppoa ja samalla peruseinestä terveellisempää suuhunpantavaa. Pizzahyllyn kohdalla törmäsin vanhaan tuttuun Billys pitsaan, näitä tuli joitakin vuosia sitten syötyä lähes päivittäin. Silloin tosin kinkku vaihtoehtona.

Nyt Billys oli kuitenkin laajentanut valikoimaansa lisäämällä kasvisversion (ilmeisesti asiakkaiden pyynnöstä, ks. kuva alla). Tämähän passasi minulle varsin hyvin, olenhan laihiksella ja syönyt terveellisemmin jo yli vuoden. Kilojakin on pudonnut mukavasti.


Ei siis muuta kuin pitsa kouraan ja menoksi! Sen lisäksi ostin myös pari kappaletta Rainbow-merkkisiä päärynä-vanilja jogurtteja, näin evääni olisi riittävän täyttävät.


Valmistus ohje:

Billys pitsan valmistaminen on erittäin helppoa, repäiset vain pussin kulman auki ja laitat mikroon 2 minuutiksi. Sen jälkeen ateria on valmis nautittavaksi. 

Söin pitsan hyvällä ruokahalulla, mutta aivan toivomani kaltainen makunautinto se ei ollut. Koostumus oli vähän löllö eikä vastannut täysin tavallista pizzerian pannupitsaa. Suosittelen kuitenkin Billys pitsaa tilanteisiin, joissa aikaa ei ole ruoanlaittoon tuhlattavaksi, tai ruokailuvälineet puuttuvat. Pitsa on helppo syödä vaikka suoraan pussista kädessä pitäen.

-K




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti