sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

RUOKA: Iltapala (jogurtti, mysli ja paahtis)

Kuten parempi puoliskoni edellisessä kirjoituksessa kertoikin, niin tämä sunnuntai-ilta meni leppoisissa merkeissä kotona sohvalla tv:n ääressä. Päivällä vatsat täytettiin lihapullilla ja perunamuusilla sekä herkuteltiin suklaapatukoilla, mutta illansuussa alkoi taas hieman hiukoa. R olisi halunnut jo petiin nukkumaan, mutta suostui valvomaan kanssani vielä sen aikaa että saisin iltapalan syötyä.

Iltapalaa ei tarvinnut kauaa miettiä, päädyin halpaan ja hyvään vakiosettiini: leipää ja jogurttia. Käytiin tänään kaupassa S-market Pendolinossa, siellä oli leipähylly aika tyhjä tuttuun sunnuntaiseen tapaan, joten päädyttiin ostamaan Vaasan ISO -paahtoleipää.

Eipä siinä sen kummempia, leipä paahtimeen, jogurtti kippoon ja kaapista vähän hedelmä mysliä. Sillä aikaa kun leipä paahtui, päätin olla tehokas ja leikata juustosiivut (Oltermannia) valmiiksi. Näin leipä ei ehdi jäähtyä yhtään pidempään kuin on pakko. Myös R on sitä tyytyväisempi mitä nopeammin saan hommat hoidettua.

Sunnuntain iltapala:

-Rainbow maustamaton AB jogurtti
-Finax hedelmämysli
-Vaasan ISO moniviljapaahtoleipä
-Oivariini
-Oltermanni



Tuli oikein hyvää, nyt on mukavaa käydä nukkumaan kun vatsa on täynnä ja aamulla jaksaa taas herätä pirteänä uuteen työviikkoon.

-K

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti